Lamarking Légtechnika | Nyitva: H-P: 8:18 | Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | tel: +3613613601 | email: info@lamarking.hu

Lamarking Légtechnika | Nyitva: H-P: 8:18 | Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | tel: +3613613601 | email: info@lamarking.hu

Ventilátorok

A ventilátorok összes terméke menüpontban a szűrő segítségével kereshet ventilátor választékunkból, vagy a kategorizált menüben témakörönként is megtaláhatja a keresett ventilátort!

Fürdőszobai ventilátorok alatt találja a wc ventilátorokat, fürdőszobai ventilátorokat, időzítős, páraérzékelős és egyéb kivitelekben.

Cső ventilátorok alatt találja az egyszerűbb axiális csőventilátorokat és az ipari radiális csőventilátorokat, a csatorna ventilátorokat és a kandalló ventilátorokat is.

Választékunkban megtalálhatóak axiális ventilátorok, tető ventilátorok, radiális ventilátorok, műszer ventilátorok, konyhai ventilátorok mennyezeti ventilátorok és ezek kiegészítő temékei, vezérlői, szabályozói is.

Tovább

A ventilátorok alkalmazása kiemelt fontosságú épületgépészeti szempontból.

A lakóépületek, munkahelyek, vagy kiszolgáló létesítmények tervezésénél, vagy felújítása során szükséges, hogy kellő figyelmet fordítsunk a megfelelő szellőztető berendezések kiépítésére. Hogy miért is?

Napjainkban az épületek többsége a legmodernebb szigeteléssel van ellátva, így a szellőztetés, azaz a megfelelő mennyiségű és minőségű, egészséges levegő cseréje fontos kérdéssé vált.

 

Különböző ventilátor típusok alkalmazásával elérhető az optimális komfortérzethez szükséges, por és páramentes levegő biztosítása.

 

A megfelelő légtechnikai berendezés kiválasztásánál a követekző két szempontot mindenképp vegyük figyelembe: felhasználás módja, valamint a szellőzőventilátor készülék hatásfoka,

Jó hír, hogy már számtalan, különböző igényeket kielégítő ventilátor típusok érhetők el, melyek kiváló minőséget képviselnek, megbízható és csendes működést biztosítanak. Sőt megjelenésükben modern, az adott helyiség stílusához jól illeszkedő készülékek közül válogathatunk.

 

Kínálatunkban lakossági és ipari felhasználásra alkalmas, különböző teljesítményű és kialakítású szellőzőventilátor berendezéseket talál. Amennyiben bizonytalan a megfelelő készülék kiválasztásában, esetleg technikai tanácsadásra van szüksége, keresse szakképzett munkatársainkat a megadott elérhetőségeken, hogy az Ön és környezete számára legmegfelelőbb készülék kerüljön kiválasztásra és beépítésre.

Tovább